Υλικά

  • 8 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο
  • 450 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ. γλ. μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 κ. σ. σκόνη σκόρδου
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο σχοινόπρασο
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί προβολόνε
  • 4 φέτες μπέικον, μαγειρεμένες και ψιλοκομμένες
  • Αλατί, πιπέρι
  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 3 αβγά, χτυπημένα
  • 2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο πάνκο (ή τριμμένη φρυγανιά)
  • 4 κ. σ. λάδι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το τυρί κρέμα, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τη σκόνη σκόρδου, το σχοινόπρασο, το τυρί προβολόνε και το μπέικον και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Αλατοπιπερώστε και τις δύο πλευρές από κάθε μπριζόλα και με ένα μαχαίρι κόψτε την καθεμία ξεχωριστά δημιουργώντας μία κοιλότητα.
  4. Γεμίστε κάθε κοιλότητα με μία γενναία κουταλιά από το μείγμα με το τυρί και πιέστε γύρω γύρω τις άκρες του χοιρινού για να το σφραγίσετε.
  5. Βουτήξτε κάθε χοιρινή μπριζόλα στο αλεύρι, στη συνέχεια στα χτυπημένα αβγά και τέλος στο τριμμένο πάνκο.
  6. Τηγανίστε για περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 15- 20 λεπτά.