Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο ρύζι μακρύκοκο
  • 1 φλ. τσαγιού νερό
  • 1 συσκευασία ανανά κομμένο σε κύβους
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα καρύδας
  • 1/4 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • Λίγο φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σουρώστε καλά το ρύζι μέχρι να στραγγίξει εντελώς από το νερό.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το στραγγισμένο ρύζι σε μία κατσαρόλα και προσθέστε το νερό, τα κομμάτια ανανά, το χυμό λάιμ, το γάλα καρύδας και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
Βήμα 3
Αφήστε να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας για να μην σας κολλήσει.
Βήμα 4
Μόλις το ρύζι απορροφήσει όλα τα υγρά μπορείτε να το σερβίρετε.
Βήμα 5
Γαρνίρετε με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.