Πώς να μαλακώσετε το βούτυρο όταν το βγάζετε από το ψυγείο

Ένα τρικ για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως χωρίς να το λιώσετε


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
9:02
29/07/2020
loading

Πόσες φορές δεν θελήσατε να κάνετε ένα εύκολο και γρήγορο κέικ, αλλά είχατε το βούτυρο στο ψυγείο και έπρεπε να το λιώσετε στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί για να το χρησιμοποιήσετε αμέσως;

Για να μην χρειάζεται να προγραμματίζετε, λοιπόν, την στιγμή που θα κάνετε το οποιοδήποτε γλυκό που χρειάζεται βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, μπορείτε να εφαρμόσετε το παρακάτω τρικ, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα έχετε ζαχαροπλαστική έμπνευση να δράσετε αυθόρμητα.

Αν, λοιπόν, η συνταγή σας απαιτεί βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και το δικό σας είναι στο ψυγείο δεν έχετε παρά να το βγάλετε από αυτό και να το τρίψετε με τον τρίφτη σε ένα μπολ, όπως θα κάνατε, για παράδειγμα, με το τυρί.

Το τριμμένο βούτυρο μαλακώνει πιο γρήγορα, ενώ αναμειγνύεται και δουλεύεται με τα υπόλοιπα υλικά, όπως αλεύρι, ζάχαρη κ.α., πολύ πιο εύκολα.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα χρειαστείτε βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου σκεφτείτε αυτό το τρικ και θα δείτε ότι η διαδικασία της παρασκευής του γλυκού που επιθυμείτε να κάνετε θα γίνει πιο εύκολη από ποτέ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει