Αν έχετε την άποψη ότι η τηλεόραση, και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που σχετίζονται με αυτήν (μόντεμ, γούφερ, ηχεία κ.α.), αποτελούν το αναγκαίο κακό του σαλονιού σας, χαλώντας την αισθητική του χώρου σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα κρύψετε με έξυπνους τρόπους!

Για λιγότερο «μαύρο» στο χώρο σας, καλώδια και συσκευές, λοιπόν, δεν έχετε παρά να κάνετε πράξη τις συμβουλές που ακολουθούν.

Πλαισιώστε την τηλεόραση με διάφορα αντικείμενα

Καλώς ή κακώς οι τηλεοράσεις έχουν τον δικό τους σχεδιασμό, στον οποίο δεν μπορείτε να επέμβετε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για περισσότερη καλαισθησία στο σαλόνι σας είναι να πλαισιώσετε την τηλεόρασή σας με διάφορα αντικείμενα όπως βιβλία και λουλούδια, τα οποία θα καλύπτουν τα καλώδια που δεν θέλετε να φαίνονται.

Αφήστε τα έπιπλά σας να κάνουν την δουλειά του «καμουφλάζ»

Για παράδειγμα, αν κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και έχετε τον φορητό υπολογιστή πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού βάλτε ανάμεσα από τα μαξιλάρια το καλώδιο, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία (επιπλέον) παραφωνία στο οπτικό σας πεδίο.

Τοποθετήστε τις συσκευές μέσα σε ντουλάπι

Φροντίστε το έπιπλο κάτω από την τηλεόραση να έχει αρκετό χώρο για τις ηλεκτρονικές συσκευές που θέλετε να συνδέετε με την τηλεόρασή σας. Κρύψτε τες εκεί μέσα, λοιπόν, και ο χώρος σας θα μοιάζει πιο καθαρός και οργανωμένος από ποτέ. Προτιμήστε ένα έπιπλο με πορτάκια που έχουν κάποιο σχέδιο με τρύπες έτσι ώστε οι συσκευές σας να «αναπνέουν» και να μην υπερθερμαίνονται.

TAGS