Μπακαλιάρος στο φούρνο με μεξικάνικη σάλτσα

Πικάντικη πρόταση για τους τολμηρούς


ΣΥΝΤΑΓΕΣ
13:32
30/07/2020
1
loading

Υλικά

  • 700 γρ. μπακαλιάρο σε φιλέτα
  • 1 φλ. τσαγιού πικάντικη, μεξικάνικη σάλτσα
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο τσιπ καλαμποκιού
  • 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρά ένα ταψί.
  2. Ξεπλύνετε τα φιλέτα ψαριού με κρύο νερό και σκουπίστε τα με λίγο χαρτί.
  3. Τοποθετήστε τα δίπλα δίπλα στο ταψί, ρίξτε από πάνω την σάλτσα και πασπαλίστε με το τσένταρ. Γαρνίρετε με το καλαμπόκι.
  4. Ψήστε τα φιλέτα του μπακαλιάρου για 15 λεπτά.
  5. Σερβίρετε με τις φέτες αβοκάντο και την ξινή κρέμα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μπακαλιαρος

    Γευστικό ψάρι για απολαυστικες δημιουργίες . Άλλο ένα πιάτο=Το φαγητό γίνεται καλοκαιρινό . Κοβετε 1 1/2 κιλού μπακαλιάρο παστός σέ μικρά τεμάχια αφαιρειτε τό δέρμα τόν βαζετε από βράδυ να μουσκεψει σε μπόλικο νερό πού αλλαζετε 2-3 φορές ,αφαιρειτε τα κόκαλα ,τόν πλενετε τόν στραγγιζετε καλά ,τόν αλευρωνετε τιναζετε τό αλεύρι ,τηγανιζετε σε 1 1/2 φλυτζάνι λάδι καυτό να ροδισει .Στο λάδι τού τηγανιου ριχνετε 1 κιλό κρεμμύδια ξηρά κομμένα σε φέτες να μαραθούν .Τα ριχνετε μετά σε κατσαρόλα πλατειά με το λάδι τού τηγανιου ,περίπου 1 κιλό τομάτες ώριμες από τρυπητο ,πιπέρι ,1 φλυτζ νερό ,αφήνετε να σιγοβρασουν 30-45 λεπτά ,από πάνω θα βαλετε το τηγ μπακαλιάρο ,ίσως και 1/2 φλυτζ νερό ,σκεπαζετε να βράσει 10 λεπτά και να μείνει με το λάδι του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει