Υλικά

  • 700 γρ. μπακαλιάρο σε φιλέτα
  • 1 φλ. τσαγιού πικάντικη, μεξικάνικη σάλτσα
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο τσιπ καλαμποκιού
  • 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρά ένα ταψί.
Βήμα 2
Ξεπλύνετε τα φιλέτα ψαριού με κρύο νερό και σκουπίστε τα με λίγο χαρτί.
Βήμα 3
Τοποθετήστε τα δίπλα δίπλα στο ταψί, ρίξτε από πάνω την σάλτσα και πασπαλίστε με το τσένταρ. Γαρνίρετε με το καλαμπόκι.
Βήμα 4
Ψήστε τα φιλέτα του μπακαλιάρου για 15 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε με τις φέτες αβοκάντο και την ξινή κρέμα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.