Υλικά

  • 700 γρ. μπακαλιάρο σε φιλέτα
  • 1 φλ. τσαγιού πικάντικη, μεξικάνικη σάλτσα
  • 1 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
  • 1/2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο τσιπ καλαμποκιού
  • 1 αβοκάντο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και λιπάνετε ελαφρά ένα ταψί.
  2. Ξεπλύνετε τα φιλέτα ψαριού με κρύο νερό και σκουπίστε τα με λίγο χαρτί.
  3. Τοποθετήστε τα δίπλα δίπλα στο ταψί, ρίξτε από πάνω την σάλτσα και πασπαλίστε με το τσένταρ. Γαρνίρετε με το καλαμπόκι.
  4. Ψήστε τα φιλέτα του μπακαλιάρου για 15 λεπτά.
  5. Σερβίρετε με τις φέτες αβοκάντο και την ξινή κρέμα.