Υλικά

  • 400 γραμμάρια αλεύρι
  • 100 γραμμάρια σιμιγδάλι
  • 10 γραμμάρια μαγιά
  • 10 γραμμάρια αλάτι
  • 50 ml λάδι
  • 375 ml νερό

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ το αλεύρι, το αλάτι και το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε το νερό με το λάδι και την μαγιά και το ρίχνουμε στο μείγμα αλευριού. Ζυμώνουμε μέχρι να αποκτήσουμε μια λεία και μαλακή ζύμη.
Βήμα 2
Την αφήνουμε στην άκρη μισή ώρα να φουσκώσει.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.