Υλικά για 4 άτομα

  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • 2 κουταλιές σούπας ξίδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο εμπορίου
  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 3 ντομάτες χοντροκομμένες
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Στο νεροχύτη πλένετε και καθαρίζετε τα αβοκάντο.
Βήμα 2
Στη συνέχεια σε μια σαλατιέρα βάζετε τα αβοκάντο χοντροκομμένα, το καλαμπόκι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το μαϊντανό.
Βήμα 3
Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι, προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε στη σάλτσα και ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρετε κρύα. Γαρνίρετε με λίγες φέτες αβοκάντο περιμετρικά.
Βήμα 5
Μπορείτε επίσης να τη σερβίρετε και μέσα σε αβοκάντο, αφού τα αδειάσετε.
TAGS