Υλικά

  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
  • 2 κουταλιές σούπας ξίδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο εμπορίου
  • 2 αβοκάντο ώριμα
  • 3 ντομάτες χοντροκομμένες
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Στο νεροχύτη πλένετε και καθαρίζετε τα αβοκάντο.
Βήμα 2
Στη συνέχεια σε μια σαλατιέρα βάζετε τα αβοκάντο χοντροκομμένα, το καλαμπόκι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το μαϊντανό.
Βήμα 3
Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι, προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε στη σάλτσα και ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Βήμα 4
Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρετε κρύα. Γαρνίρετε με λίγες φέτες αβοκάντο περιμετρικά.
Βήμα 5
Μπορείτε επίσης να τη σερβίρετε και μέσα σε αβοκάντο, αφού τα αδειάσετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.