Υλικά

  • 1/2 κούπα κριθαράκι
  • 2 καρότα κομμένα σε φέτες
  • 150 γραμμάρια φέτα
  • Θυμάρι
  • Μαϊντανός
  • Βασιλικός
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζετε το κριθαράκι, το σουρώνετε και το κρυώνετε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
  2. Καθαρίζετε, πλένετε τα καρότα, τα κόβετε σε φέτες και τα βράζετε για 10 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
  3. Κόβετε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβετε το βασιλικό και μαϊντανό.
  4. Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζετε το κριθαράκι, τη φέτα, το βασιλικό, μαϊντανό, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύετε.