Υλικά
- 1 κοτόπουλο (1500 γραμμάρια) κομμένο σε μερίδες
 - 1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια καθαρισμένα
 - 1 κόκκινη καυτερή πιπερίτσα
 - 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο
 - 1 κιλό ντοματίνια
 - 100 γραμμάρια μαύρες ελιές
 - 300 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
 - ½ ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί
 - 100 γραμμάρια πράσινες ελιές
 - 1 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
 - ½ ποτήρι κρασιού ξίδι
 - αλάτι
 - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Αρχικά βάζουμε 100 γραμμάρια μαύρες ελιές και 100 γραμμάρια πράσινες ελιές σε ένα μπολ γεμάτο νερό για να τις ξαρμυρίσουμε.
 - Αφήνουμε τις ελιές στο μπολ για μισή ώρα και στη συνέχεια τις σουρώνουμε για να φύγουν τα νερά.
 - Βάζουμε σε ένα αλουμινόχαρτο λίγο αλεύρι και αλευρώνουμε με αυτό το κοτόπουλο. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε 1 ποτήρι κρασιού ελαιόλαδο.
 - Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα το αλευρωμένο κοτόπουλο και το σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές σε χαμηλή φωτιά.
 - Σβήνουμε με ½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί και ½ ποτήρι κρασιού ξίδι.
 - Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα τα φρέσκα κρεμμυδάκια, την πιπεριά ολόκληρη και σκεπάζουμε το φαγητό με νερό.
 - Αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε να βράσει για 25 με 30 λεπτά. Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο βρασμός, προσθέτουμε τις ελιές και τη φέτα.
 - Αφήνουμε το φαγητό να βράσει άλλα 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά για να λιώσει η φέτα και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.