Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι
- 1/2 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
- 1/3 φλ. τσαγιού μέλι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Παγώστε το μείγμα σε μικρές κουταλιές τοποθετημένες σε λαδόκολλα για 1 ώρα.
- Μόλις οι κουταλιές παγώσουν καλά, βουτήξτε τις σε 1 φλιτζάνι του τσαγιού λιωμένη μαύρη σοκολάτα για να τις καλύψετε ομοιόμορφα.
- Για ένα επιπλέον στρώμα γεύσης και υφής, πασπαλίστε με μια πρέζα ανθό αλατιού και μερικούς τραγανούς ξηρούς καρπούς πάνω από την επικάλυψη σοκολάτας πριν σταθεροποιηθεί.
- Βάλτε τα ξανά στην κατάψυξη για 30 λεπτά.