Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1/2 φλ. τσαγιού φυστικοβούτυρο
  • 1/3 φλ. τσαγιού μέλι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  2. Παγώστε το μείγμα σε μικρές κουταλιές τοποθετημένες σε λαδόκολλα για 1 ώρα.
  3. Μόλις οι κουταλιές παγώσουν καλά, βουτήξτε τις σε 1 φλιτζάνι του τσαγιού λιωμένη μαύρη σοκολάτα για να τις καλύψετε ομοιόμορφα.
  4. Για ένα επιπλέον στρώμα γεύσης και υφής, πασπαλίστε με μια πρέζα ανθό αλατιού και μερικούς τραγανούς ξηρούς καρπούς πάνω από την επικάλυψη σοκολάτας πριν σταθεροποιηθεί.
  5. Βάλτε τα ξανά στην κατάψυξη για 30 λεπτά.