Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κατσαρό λάχανο
  • 10 μεγάλα αυγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο
  • 1 κ. σ. φρέσκα φύλλα άνηθου

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  3. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει και να αρχίσει να ροδίζει, περίπου 6 λεπτά.
  4. Προσθέστε το κέιλ και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς, περίπου 2 λεπτά. Μειώστε τη φωτιά στο μέτριο.
  5. Χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύστε τα λαχανικά στο τηγάνι.
  6. Μαγειρέψτε μέχρι οι άκρες να αρχίσουν να σφίγγουν, περίπου 1 λεπτό.
  7. Καλύψτε ομοιόμορφα με το τυρί.
  8. Ψήστε στο φούρνο μέχρι να σταθεροποιηθεί, 15 έως 20 λεπτά.
  9. Προσθέστε τον άνηθο, σερβίρετε και απολαύστε.