Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 - 4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κατσαρό λάχανο
 - 10 μεγάλα αυγά
 - 1/2 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα
 - 2 κ. σ. μουστάρδα
 - 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 1 1/4 κ. γλ. αλάτι
 - 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
 - 1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο
 - 1 κ. σ. φρέσκα φύλλα άνηθου
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
 - Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει και να αρχίσει να ροδίζει, περίπου 6 λεπτά.
 - Προσθέστε το κέιλ και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς, περίπου 2 λεπτά. Μειώστε τη φωτιά στο μέτριο.
 - Χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύστε τα λαχανικά στο τηγάνι.
 - Μαγειρέψτε μέχρι οι άκρες να αρχίσουν να σφίγγουν, περίπου 1 λεπτό.
 - Καλύψτε ομοιόμορφα με το τυρί.
 - Ψήστε στο φούρνο μέχρι να σταθεροποιηθεί, 15 έως 20 λεπτά.
 - Προσθέστε τον άνηθο, σερβίρετε και απολαύστε.