Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κατσαρό λάχανο
- 10 μεγάλα αυγά
- 1/2 φλ. τσαγιού πλήρες γάλα
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 φλ. τσαγιού κατσικίσιο τυρί, θρυμματισμένο
- 1 κ. σ. φρέσκα φύλλα άνηθου
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει και να αρχίσει να ροδίζει, περίπου 6 λεπτά.
- Προσθέστε το κέιλ και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς, περίπου 2 λεπτά. Μειώστε τη φωτιά στο μέτριο.
- Χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και περιχύστε τα λαχανικά στο τηγάνι.
- Μαγειρέψτε μέχρι οι άκρες να αρχίσουν να σφίγγουν, περίπου 1 λεπτό.
- Καλύψτε ομοιόμορφα με το τυρί.
- Ψήστε στο φούρνο μέχρι να σταθεροποιηθεί, 15 έως 20 λεπτά.
- Προσθέστε τον άνηθο, σερβίρετε και απολαύστε.