Υλικά
- 400 γρ. ζυμαρικά
 - 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 450 γρ. λουκάνικο, κομμένο σε χοντρά κομμάτια
 - 250 γρ. μανιτάρια, κομμένα στη μέση
 - 500 γρ. ντοματίνια (ολόκληρα)
 - Τα φύλλα από 2 κλωνάρια δενδρολίβανο
 - Μια χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
 
Εκτέλεση
- Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να γίνουν al dente.
 - Ζεστάνετε το λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι και σοτάρετε τα λουκάνικα και τα μανιτάρια για 5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
 - Προσθέστε τα ντοματίνια και μαγειρέψτε για περίπου άλλα 3 λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να σκάσουν και να αρχίσουν να σχηματίζουν σάλτσα.
 - Αλατοπιπερώστε, προσθέτετε τα μυρωδικά και τα ζυμαρικά και ανακατέψτε καλά.