Πώς θα λειτουργήσει η λοταρία με τα δώρα για τις αποδείξεις και το πλαστικό χρήμα

Η σχετική απόφαση θα πρέπει να έχει εκδοθεί ως το τέλος Μαρτίου


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
11:41
24/01/2017
Πώς θα λειτουργήσει η λοταρία με τα δώρα για τις αποδείξεις και το πλαστικό χρήμα
3
loading

Λεπτομέρειες για τη λοταρία που αναμένεται και θα συνδέεται με τις αποδείξεις και το πλαστικό χρήματα έδωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στη λοταρία που θα έρθει, θα συμμετέχουν και οι αποδείξεις που δίνονται αυτή την περίοδο σημείωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου σε συνέντευξη που έδωσε στο «Στο Κόκκινο».

Η κ. Παπανάτσιου ανέφερε ότι μετά την έκδοση της κοινή υπουργικής απόφασης η οποία θα αναφέρει τα επαγγέλματα που θα εγκαταστήσουν υποχρεωτικά POS, θα ακολουθήσει η επόμενη η οποία θα αφορά τη λοταρία, μέσω της οποίας θα μοιράζονται, με διάφορες μορφές, 12 εκ. ευρώ κάθε χρόνο σε όσους χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα.

Σε αυτή τη διαδικασία θα μπουν και οι αποδείξεις από συναλλαγές με πλαστικό χρήμα που έχουν γίνει ως τώρα.

Το θεωρητικό σύστημα έχει ήδη καταρτιστεί και τώρα διαμορφώνεται το τεχνικό κομμάτι πρόσθεσε η κ. Παπανάτσιου.

Ο πολίτης μόλις κάνει τη συναλλαγή θα ξέρει αν κέρδισε. Αν κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα επιπλέον αγορών, όπως ανέφερε, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις θα γίνεται εβδομαδιαία ή μηνιαία. Σε αυτές τις κληρώσεις θα μπουν προφανώς οι αποδείξεις που εκδίδονται τώρα.

Τα δώρα αυτά θα δίνονται ως δυνατότητα αγορών για να ενισχυθεί η κατανάλωση. Η σχετική απόφαση θα πρέπει να έχει εκδοθεί ως το τέλος Μαρτίου, υπογράμμισε η υφυπουργός.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar ΔΟΚΟΣ

  Σε πρώτη φάση το ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ (ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ) βολεύει τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ Για να συνεχίσουν να δανείζουν το ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 500%..Δεύτερον εξασφαλίζει την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,Και τρίτον πάνε ΠΕΡΙΠΑΤΟ τα προσωπικά δεδομένα και ατομικές ελευθερίες των πολιτών. Είπε. Στα χρόνια που έρχονται θα δούμε βίαιες αλλαγές τόσο στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (Θα παραχωρηθεί μέρος της) καθώς και στίς ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ....Α.Ψ.Μ .....Η χούντα των ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ μου μοιάζει ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ μπροστά στο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ που είναι ΕΔΩ τωρα και με τη ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ-ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ.

 2. avatar ANTIRISIAS

  Ελα Ελα Ελααααααα, πάρε τώρα που γυρίζει, Οσο πιο πολλα δηλώσεις, τόσα θα πληρώσεις, αλλά σου δίνουμε δώρο και καθρεφτάκι. Πλούσια δώρα για τους σανοφάγους.

 3. avatar jtheo

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΟΙΤΣΕ ΜΠΑΝΚ ΠΡΟΧΘΕΣ :H YΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ!
  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
  ΚΑΡΤΕΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
  ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει