Ζισκάρ ντ΄ Εστέν: Ζητήθηκαν υπερβολικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό

«Η Ευρώπη του αύριο θα στηριχθεί στις δημοκρατικές δυνάμεις»


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
11:34
24/05/2019
Ζισκάρ ντ΄ Εστέν: Ζητήθηκαν υπερβολικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό
2
loading

Η Ελλάδα έχει πολλά δύσκολα χρόνια πίσω της, ζητήθηκαν υπερβολικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό δηλώνει στα «ΝΕΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν.

Στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στους πολίτες της Ελλάδας για την επόμενη ημέρα, ο πολύπειρος Γάλλος πολιτικός τονίζει ότι η ελπίδα του είναι «στο μέλλον η Ελλάδα θα βρει όλη τη ζωντάνια της, διότι προφανώς κατέχει μια θέση στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια».

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής δημοκρατίας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ευρώπη του αύριο θα στηριχθεί στις δημοκρατικές δυνάμεις. Το ρίσκο του εθνικιστικού και λαϊκιστικού κύματος δεν είναι πιθανό, επειδή οι πολίτες γνωρίζουν ότι μόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορέσει να τους υπερασπιστεί ενάντια στις μεγαλύτερες αμερικανικές και κινεζικές δυνάμεις».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αυτά γιατί δεν

    πάς να τα πείς στις οικογένειες αυτών που αυτοκτόνησαν,σ'αυτούς που πετάνε οι τράπεζες έξω στο δρόμο,στους συγγενείς τών νεκρών το ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ,της Ελλάδας,της Γερμανίας, των αποκεφαλισμένων κοριτσιών του ΜΑΡΟΚΟΥ κλπ. ?

  2. avatar Φεβρουάριος 2015…

    Την εκτίμηση πως η Ελλάδα θα είναι σε καλύτερη θέση εκτός ευρώ, αλλά και πως δεν υφίσταται κίνδυνος για την ευρωζώνη σε περίπτωση ενός «Grexit» εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν...Δεν τους πιανεις πουθενα τους συντηρητικούς φιλελεδες...μια τα λενε ετσι, μια κοκορετσι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει