Κλήρωσε η πρώτη φορολοταρία του 2019, πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Δείτε τους τυχερούς λαχνούς


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18:22
29/01/2019
Κλήρωσε η πρώτη φορολοταρία του 2019, πώς θα δείτε αν κερδίσατε
2
loading

Η πρώτη φορολοταρία για το 2019, στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Η σημερινή φορολοταρία ισχύει για τις συναλλαγές του Δεκεμβρίου 2018.

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε εδώ τους τυχερούς λαχνούς

Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Le professor

    Δεν είναι αυτή η απάτη φίλε μου ...
    Η απάτη είναι ότι με πρόσχημα αυτό.. και τα δήθεν καπιταλ αλυσόδεσαν τους πάντες με τα pos και τις κάρτες . Δεν είναι θέμα φοροδιαφυγής η χρήση πλαστικού χρήματος που επέβαλαν με τα καπιταλ κοντρολς που έβαλαν .. στημένο ήταν να επιβληθούν .. έτσι και αλλιώς οι τράπεζες είναι χρεοκοπημένες από το 2 τρίμηνο του 2012.. άλλα πράγματα θέλουν να καταφέρουν .. έτσι κι αλλιώς φοροδιαφυγή και μαύρο χρήμα (μαύρο όχι βρόμικο βλέπεις θελουμε επεξήγηση διότι οι δημοσιογράφοι και οι πολιτικοί τα έχουν κάνει σούπα ενώ είναι διαφορετικές έννοιες ) μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και με πλαστα τιμολόγια

    Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εισφοροδιαφυγή των Μεγάλων επιχειρήσεων οι μίζες και το βρόμικο χρήμα . Όχι η φοροδιαφυγή του περίπτερα και του μανάβη .

  2. avatar Χρηστος

    Μεγαλύτερη απάτη δεν υπάρχει... Βρήκαν τρόπο να κλέβουν λεφτά και από κει... Δεν είναι δυ τον 24 κληρώσεις μέχρι σήμερα ούτε εγώ ούτε κανένας φίλος ή γνωστός να μην κερδίσει ούτε μια φορά... Ντροπή σας!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει