Με τιμητικές διακρίσεις κλείνει το έτος για τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ», καθώς απέσπασε το βραβείο «Καλύτερου Λανσαρίσματος» για τα Αλλαντικά από Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ενώ λίγες ημέρες αργότερα, βραβεύτηκε και με το «Ειδικό Βραβείο» για το κομμάτι της Απασχόλησης & των Επενδύσεων του Συνεταιρισμού.

Στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων τα Αλλαντικά από Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ απέσπασαν το βραβείο “Καλύτερου Λανσαρίσματος” στην κατηγορία τους για το έτος 2019. Το Συνέδριο και η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του οικονομικού περιοδικού The Business Review στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΪΣ, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Η σειρά αλλαντικών της ΠΙΝΔΟΥ από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής, διακρίθηκε καθώς τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τη νοστιμιά, τα θρεπτικά τους συστατικά αλλά και την ασφάλεια προέλευσης.

Από αριστερά η κα Ασημίνα Τζήκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ και ο κ. Ανδρέας Δημητρίου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ»

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ», ανέδειξε τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», με το Συνεταιρισμό να αποσπά το «Ειδικό Βραβείο» ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ. Ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον πτηνοτροφικό κλάδο, επενδύοντας διαρκώς στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του, στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού του, στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες όπου και δραστηριοποιείται.

Με αφορμή τις νέες διακρίσεις της ΠINΔΟΥ, ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», κ. Ανδρέας Δημητρίου, δήλωσε: «Οι διακρίσεις έρχονται να επισφραγίσουν τις αξίες, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται ο Συνεταιρισμός στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Με δύο ακόμα βραβεύσεις, λοιπόν, αποχαιρετάμε το 2019 ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Οι διακρίσεις του Συνεταιρισμού αποτελούν αναγνώριση της προσήλωσης που έχει επιτευχθεί μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις ενώ παράλληλα επιβραβεύουν και τη συνεχή προσπάθειά μας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας με κέντρο την Περιφέρεια.»