Τρόποι για να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας

Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, εστιατορίων και μπαρ


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
15:46
23/02/2016
Τρόποι για να μειώσετε το κόστος της επιχείρησής σας
loading

Η αύξηση των πωλήσεων και η διεύρυνση της πελατειακή σας βάσης, αποτελεί σίγουρα πρώτη προτεραιότητα στην επαγγελματική σας καθημερινότητα.

Αλήθεια, σκεφτήκατε ποτέ πόσοι τρόποι υπάρχουν για να μειώσετε το κόστος της επιχείρησης σας, να εξοικονομήσετε πόρους χωρίς να μειώσετε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών σας;

Συγκεντρώσαμε και σας προτείνουμε 24 διαφορετικούς τρόπους για να μειώσετε τα κόστη σας άμεσα...

1. Ελέγχετε και παρακολουθείτε τα κόστη σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να εντοπίσετε τι πληρώνετε και πόσο σας κοστίζει. Καταγράψτε αναλυτικά. Τα πάντα.

2. Κάντε πάντα έρευνα αγοράς πριν αγοράσετε κάτι. Θα πρέπει να γίνει συνήθεια σε έναν επιχειρηματία να κάνει μια αναλυτική έρευνα αγοράς. Το τελικό «ΟΚ» το δίνετε εσείς, οπότε πρέπει να έχετε τα σωστά δεδομένα για να αποφασίσετε.

Εδώ μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες προμηθευτές για ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και bar.

3. Συνεργαστείτε με πραγματικούς επαγγελματίες. Επιλέξτε σωστά τον κατάλληλο, ελέγξτε τις προηγούμενες συνεργασίες του και δοκιμάστε τον.

4. Συνεργαστείτε με βάση την «ανταλλαγή υπηρεσιών ή προϊόντων». Παρέχετε μια υπηρεσία σε κάποιον και αυτός με την σειρά του σας παρέχει αντίστοιχα τη δική του.

Διαβάστε περισσότερους τρόπους για να μειώσετε τα κόστη στο supply.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει