Έχοντας πλέον ενημερωθεί πλήρως για τα ψιλά γράμματα, τους κινδύνους και τα σημεία-κλειδιά στην ασφάλιση του σπιτιού σας, η επιλογή της εταιρείας και η αγορά του ασφαλίστρου ηλεκτρονικά σάς βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα.

Πώς, λοιπόν, μπορείτε να αγοράσετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο μέσω του διαδικτύου;

Πολύ απλά:

Μπαίνετε στο site, που επιθυμείτε, βάζετε τα στοιχεία του ακινήτου, που σας ζητούνται και το σύστημα υπολογίζει αυτόματα το ασφάλιστρο, που θα κληθείτε να πληρώσετε.

Επιλέγετε το πακέτο, που σας ταιριάζει, δηλώνετε και τα προσωπικά σας στοιχεία και τον τρόπο πληρωμής και έχετε πλέον την κατοικία σας ασφαλισμένη.

Πώς μπορείτε να πληρώνετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο:

– Με μετρητά στις συνεργαζόμενες τράπεζες κάθε εταιρείας.

– Με πιστωτική κάρτα – πάγια εντολή.

Μετά την έκδοση του συμβολαίου, λαμβάνετε στο e-mail σας :

– το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και αντίγραφό του, σε περίπτωση, που έχετε στεγαστικό δάνειο, ώστε να το παραδώσετε στην τράπεζα
– την απόδειξη πληρωμής των ασφαλίστρων
– το βιβλίο όρων ασφάλισης
– το ενημερωτικό έντυπο
– τη δήλωση υπαναχώρησης
– τις δηλώσεις εναντίωσης
– την εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, σύμφωνα με την οποία κάθε πιστωτικό ίδρυμα οφείλει να κάνει δεκτό κάθε ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας, που περιλαμβάνει τις καλύψεις οι οποίες απαιτούνται από τη δανειακή σας σύμβαση.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.