Συγκρoτήθηκε η Επενδυτική Επιτροπή του Ταμείου Επιχειρηματικότητας της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. (Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης), όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια.

Ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Ιωάννης Τόλιος ανέλαβε πρόεδρος της επιτροπής, ο γενικός γραμματέας ∆ημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ, Αλέξανδρος Χαρίτσης αντιπρόεδρος και ως μέλη ορίστηκαν ο ειδικός εμπειρογνώμονας – εκπρόσωπος του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωνσταντίνος Γαλιάτσος, ο ειδικός εμπειρογνώμονας – εκπρόσωπος του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Τιμόθεος Ρέκκας.

Εκπρόσωπος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), ορίζεται ο ∆ασκαλάκης Νικόλαος με αναπληρωτή του τον Μπίμπα ∆ημήτριο.

Εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπόρων Ελλάδας (Ε.Σ.Ε.Ε.), ορίζεται ο Νικόλαος Γεωργοκώστας με αναπληρωτή του τον Χαράλαμπο Αράχωβα.

Εκπρόσωπος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.), ορίζεται ο Καμπουράκης Γεώργιος με αναπληρωτή του τον Χαμπεσή Παναγιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Επενδυτική Επιτροπή, μεταξύ άλλων, έχει τις ακόλουθες αρμοδιότητες, εγκρίνει την εφαρμογή ή τροποποιήσεις της εφαρμοζόμενης επενδυτικής στρατηγικής και του σχεδιασμού, καθώς και τα προϊόντα του Ταμείου, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί.Εγκρίνει τα μέσα χρηματοοικονομικής τεχνικής, εγκρίνει κάθε σχέδιο χρηματοοικονομικού προϊόντος, ή τυχόν τροποποιήσεις αυτών και εποπτεύει την πρόοδο και τη στρατηγική του ταμείου.