Η FΙΧ Άνευ, διακρίθηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία Free from Low or No Beverage Products, αποσπώντας το χρυσό βραβείο στα Healthy Diet Awards ’21. Η αγαπημένη μας μπύρα χωρίς αλκοόλ, κατάφερε να ξεχωρίσει με την αυθεντική και γεμάτη γεύση της κερδίζοντας πόντους… άνευ προηγουμένου! 

Με μόλις 14 θερμίδες ανά 100ml, η FIX Άνευ διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση της μπύρας, με την ισορροπημένη πικράδα και με το εκλεπτυσμένο, ανθώδες μπουκέτο αρωμάτων της, στο οποίο κυριαρχεί το άρωμα της βύνης, αφήνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη επίγευση μακράς διάρκειας. 

Η FIX Άνευ με χαρακτηριστική ρετρό ετικέτα και αισθητική, σε φιάλη ή κουτί, μας υπενθυμίζει πως στη ζωή κάποια «άνευ» είναι καλύτερα από τα «με», αφού αποτελεί συνειδητή επιλογή για κάθε περίσταση. Ιδανικό ταίριασμα με ένα ελαφρύ γεύμα στο διάλειμμα από τη δουλειά ή μετά την άθληση, ακόμη κι όταν η παρέα επιλέγει την αυθεντική γεύση μπύρας άνευ αλκοόλ, η FIX Άνευ αποτελεί την δροσιστική πρόταση απόλαυσης με τις λιγότερες θερμίδες στην κατηγορία της. 

Ανακαλύψτε περισσότερα στο fix-beer.gr/fix-ανευ/