Πρώτη κατοικία: 38.563 χρήστες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης

Ολοκληρώθηκε η 26η εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15:10
30/12/2019
Πρώτη κατοικία: 38.563 χρήστες έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης
3
loading

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός όσων έχουν εισέλθει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας και την ευνοϊκή ρύθμιση και επιδότηση των στεγαστικών, καταναλωτικών και επιχειρηματικών δανείων, με υποθήκη στην κύρια κατοικία.

Ολοκληρώθηκε η 26η εβδομάδα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ειδικής γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αθροιστικά από 1/7/2019 μέχρι 27/12/2019:

- Έχουν εισέλθει στην πλατφόρμα και συναίνεσαν στην άρση φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου 57.956 χρήστες.

- Έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ετοιμασίας της αίτησης 38.563 χρήστες.

- Έχουν υποβληθεί 1.316 αιτήσεις και διαβιβαστεί στις τράπεζες.

- Έχουν δοθεί 367 προτάσεις ρύθμισης από τις τράπεζες.

- Έχουν ήδη αποδεχθεί 112 προτάσεις ρύθμισης οι δανειολήπτες και εκκρεμεί η αποδοχή των υπολοίπων.

- Έχει ήδη εγκριθεί η κρατική επιδότηση σε 56 πολίτες.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Carman

    Κυριάκος η μας δουλεύεις η σε δουλεύουν οι τράπεζες. Δε κατάλαβα τι έκανες στις τράπεζες όταν τους είπες να μη χρεώνουν κάποιες παράλογες χρεώσεις όπως την έκδοση νέας κάρτας η το υπόλοιπο του λογαριασμού η η η διαφορά απατεωνίστικη τερτίπια προφανώς σε έγραψαν και συνεχίζουν να χρεώνουν το κόσμο. Απ´οτι φαίνεται σε έγραψαν η ΕΣΥ μας δουλεύεις. Αν δε κανείς κατι θα θεωρήσω πως ισχύει το δεύτερο.

  2. avatar Στα ορια της απατης

    Εχουν εισελθει 57 χιλιαδες και εχει εγκριθει κρατικη επιδοτηση σε 56 πολιτες.Προσπαθησα να υποβαλω αιτηση και με πεταει κατ ευθειαν εξω.Ειναι τοσα πολλα τα κριτηρια σωρρευτικα που απαιτουνται που ολους τους πεταει εξω.Μιλαμε για μια διαδικασια στα ορια της απατης.Ετσι και εχεις μια συνταξη 800 ευρω το μηνα και ενα σαραβαλο αυτοκινητακι η αιτηση παει κατ ευθειαν στα σκουπιδια.Και ενα σωρο αλλα κριτηρια που απο Μαιο πας για εκπλειστηριαση της 1ης σου κατοικιας.

  3. avatar νεοφιλελεύθερος αστός

    όχι μόνο την πρώτη κατοικία, αλλά κάθε κατοικία... όταν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα όλοι θα απολαμβάνουμε το ...ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ και θα καταργήσει και τον ΕΝΦΙΑ γιατί δεν διορθώνεται καταργείται...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει