«Η απελευθέρωση της κυριακάτικης λειτουργίας δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της κυβέρνησης»

Η θέση του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23:07
26/08/2019
«Η απελευθέρωση της κυριακάτικης λειτουργίας δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της κυβέρνησης»
6
loading

Μέσω σχετικής του δήλωσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Καρανίκας, σημείωσε πως «η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης καλύπτει απόλυτα τις θέσεις του ελληνικού εμπορίου, ότι η απελευθέρωση της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της κυβέρνησης».

Η αναλυτική του δήλωση έχει ως εξής:

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε θεατές στο ίδιο έργο, που θέλει την απελευθέρωση των καταστημάτων τις Κυριακές να «μπαίνει» εμβόλιμη περίπου στο τέλος του καλοκαιριού και πριν την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Φέτος, το θέμα επανέρχεται με «πληροφορίες» που δημοσιεύονται σήμερα και αναπαράγονται σε αρκετά μέσα ενημέρωσης. Αν δεν πρόκειται για απλή προσπάθεια ανακάλυψης «ειδήσεων», που το μήνα Αύγουστο είναι συνήθως λιγότερες, τότε πρόκειται για απόπειρα ορισμένων κύκλων να αναθερμάνουν ένα ζήτημα, στο οποίο έχει γυρίσει την πλάτη της η συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας.

Η άμεση αντίδραση της κυβέρνησης καλύπτει απόλυτα τις θέσεις της ΕΣΕΕ και του ελληνικού εμπορίου, όπως εκφράστηκε στις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πέτσα που ρητά ανέφεραν ότι η απελευθέρωση δεν συμπεριλαμβάνεται στην ατζέντα της Κυβέρνησης και χαρακτήρισαν επαρκές το ισχύον πλαίσιο ρύθμισης της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές.

Για τον εμπορικό κόσμο της χώρας είναι αυτονόητο πως η κυβέρνηση που στηρίζει τη μεσαία τάξη και τους ανθρώπους της αγοράς δεν πρόκειται να βάλει βόμβα στα θεμέλια της συμφωνίας που έχει μαζί μας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar ” Άμα δεν παινέψεις

  το σπίτι σου ,θα πέσει να σε πλακώσει"!

 2. avatar Τελικά

  Θέλετε να γίνει αλλά δεν μπορείτε γιατί θα σας κράξουν ή δεν το θέλετε?
  Καλή η διερεύνηση που κάνατε είδατε τι θα πάθετε και όπισθεν έτσι?

 3. avatar πατριωτισμος αε

  και κλαμα τα δεξια τρολια. ρομπες εγιναν τοσες μερες το αντιθετο υποστηριζαν. τους κρεμασε ο μπουμπουκος

 4. avatar Αντικαταναλωτικος

  Έλα μου ντε που μετά από 8ετη τεχνική κρίση,οι περιουσίες των κατατρομαγμενων Ελλήνων άλλαξαν χέρια και έγιναν, διαμερίσματα ξενοδοχεία.Ελα μου ντε που στους νέους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων ξενοδοχείων συμφέρει το άνοιγμα των κυριακων.Ελα μου ντε που όλες οι κυβερνήσεις υπακούουν,στα θέλω των ιδιοκτητών,των διαμερισμάτων ξενοδοχείων.

 5. avatar Πλιατσικολογος αναρχικός

  Κια καλααααα ααααα οι συριζοτρολλες χαχαχαχα

 6. avatar Πλιατσικολογος εθνικιστής

  Εντάξει αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δεξιά τρολ δε ξέρουν τι να πρωτοπαπαφαλισουν

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει