Τη συγχώνευση των Folli-Follie ΑΒΕΕ και της Elmec Sport ABETE, με απορρόφηση από την Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. (KAE), αποφάσισαν να προτείνουν προς τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων τους τα διοικητικά συμβούλια των τριών εταιρειών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με την πρόταση αυτή των διοικητικών συμβουλίων προς τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων των ανωτέρω εταιρειών το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που θα προκύψει και μετά τις ακυρώσεις μετοχών εκ’ συγχύσεως θα ανέλθει σε 18.176.463 ευρώ, διαιρούμενο σε 60.588.210 μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη.

Η σχέση ανταλλαγής των μετοχών θα διαμορφωθεί ως εξής: οι μέτοχοι της Folli-Follie ΑΒΕΕ θα ανταλλάξουν μια (1) μετοχή τους με 1,5355 μετοχές της νέας εταιρείας και θα συμμετέχουν με ποσοστό 83,5% στη νέα εταιρεία, οι μέτοχοι μειοψηφίας της ΚΑΕ Α.Ε θα ανταλλάξουν μια μετοχή (1) με 0,4325 μετοχές της νέας εταιρείας και θα συμμετέχουν με ποσοστό 16,25 % στη νέα εταιρεία και οι μέτοχοι μειοψηφίας της Elmec Sport ABETE θα ανταλλάξουν μια (1) μετοχή με 0,0621 μετοχές της νέας εταιρείας και θα συμμετέχουν με ποσοστό 0,25% στη νέα εταιρεία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία που θα προκύψει από τον σκοπούμενο μετασχηματισμό θα χρησιμοποιεί τα σήματα και τις ονομασίες των συγχωνευόμενων εταιρειών υπό το κοινό όνομα Folli – Follie Group.

Από τη Ναυτεμπορική