H πρωτοπόρος στην κατασκευή κλιματιστικών συστημάτων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, LG Electronics δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που θα επιλέξουν προϊόντα της εταιρείας στα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, να επωφεληθούν της μοναδικής προσφοράς και να εξοικονομήσουν έως και 100 ευρώ στην αγορά κλιματιστικών LG, που διακρίνονται για την υψηλή ενεργειακή απόδοση και την πρωτοποριακή σχεδίαση τους.

Στο πλαίσιο της προωθητικής ενέργειας που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και το τέλος του έτους, όσοι καταναλωτές επιλέξουν τηλεοράσεις LCD και πλυντήρια ρούχων LG, μπορούν να προμηθευτούν κλιματιστικά τεχνολογίας Inverter -εξαιρουμένου του LG Hero-, με έκπτωση έως και 100 ευρώ. Ειδικότερα, για αγορές κλιματιστικών συστημάτων ισχύος 9000 ή 12.000 BTU, οι καταναλωτές εξοικονομούν 70 ευρώ, ενώ για αγορές κλιματιστικών ισχύος 18.000 ή 24.000 BTU, η μείωση στην τιμή θα είναι 100 ευρώ.

Τα σύγχρονα οικιακά συστήματα κλιματισμού της LG ενσωματώνουν την τεχνογνωσία της εταιρείας στον κλιματισμό, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει το μοντέρνο σχεδιασμό με πληθώρα πρωτοποριακών χαρακτηριστικών όπως, υψηλή ενεργειακή απόδοση, χαμηλά επίπεδα θορύβου και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
Επιπλέον, διατίθενται σε ευρεία γκάμα, ενώ διαθέτουν αντιαλλεργικά φίλτρα με πιστοποίηση από τη Βρετανική Εταιρεία Αλλεργιολογίας, εξασφαλίζοντας καθαρότερο περιβάλλον και πιο υγιεινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.