Η απίστευτη διάσωση ενός βουβαλιού από τα σαγόνια ενός λιονταριού καταγράφηκε στο φωτογραφικό φακό και σε βίντεο και όπως είναι φυσικό, κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο βίντεο φαίνεται ένα βουβάλι που έχει παραδοθεί στην δύναμη ενός νεαρού λιονταριού που κατάφερε να το ρίξει στο έδαφος και ετοιμαζόταν να γίνει το γεύμα της αγέλης των λεόντων…

Το λιοντάρι έχει αρχίσει να κατασπαράζει το άτυχο ζώο και όλα φαίνεται να συνηγορούν πως το τέλος του βουβαλιού έφτασε και πως πολύ σύντομα θα τελείωναν οι μέρες του.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκαν δυο από τα βουβάλια της αγέλης του θύματος που, χωρίς να διστάσουν, όρμησαν για να σώσουν τον σύντροφό τους!

Το νεαρό λιοντάρι δέχτηκε την επίθεση χωρίς να αντισταθεί, αφού ούτε που περίμενε μια τέτοια αντίδραση και βρέθηκε να δέχεται τα δυνατά χτυπήματα που το σήκωσαν στον αέρα…

Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανίσχυρων σώζει από βέβαιο θάνατο ακόμα και αν ο θηρευτής είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας…

Το περιστατικό καταγράφηκε στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ της νοτίου Αφρικής, από τρεις φίλους, τον 16χρονο Oliver Matheson, τον 17χρονο Yaseen Majal και τον επίσης 17χρονο Alex Raubenheimer.