Ένα εντυπωσιακό σπιτάκι για πουλιά το οποίο περιλαμβάνει καθιστικό, γυμναστήριο, περιποιημένο γκαζόν αλλά και πισίνα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού κατασκεύασε σουηδική εταιρεία.

Και ίσως η ιδέα να σας φαίνεται κάπως υπερβολική, ίσως όμως αναθεωρήσετε αν λάβετε υπόψη σας ότι στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των πτηνών στα βρετανικά σπίτια που έχει μειωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. 
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από την Βασιλική Εταιρεία για την Προστασία των Πτηνών ορισμένα από τα πιο αγαπημένα είδη πτηνών του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζουν να μειώνονται, με τα σπουργίτια, για παράδειγμα, να παρουσιάζουν πτωτικές τάσεις της τάξης του 17% για το 2012. 
«Θέλουμε να προσφέρουμε ένα πολυτελές και ασφαλές καταφύγιο στα βρετανικά πτηνά αλλά και να δώσουμε ένα κίνητρο στους κατοίκους να δημιουργήσουν το δικό τους παράδεισο στον κήπο τους…», δηλώνει ο υπεύθυνος της εταιρείας κατασκευής.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.