Με κοινό παρονομαστή τον σεβασμό για την Φύση και ό,τι κατοικεί σ’ αυτήν, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ηλιούπολης υποδέχεται τη ΖΕΗ στο χώρο του, Γρηγορίου Αυξεντίου 1 και Αθ. Λευκαδίτη, από τις 20 ως τις 21 Απριλίου 2013, για ένα ξεχωριστό Πασχαλινό Bazaar γεμάτο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές δραστηριότητες και φοβερά δώρα για κάθε τσέπη και κάθε γούστο.

Δύο σκοποί διαφορετικοί με κοινούς, όμως, στόχους (την αγάπη για ό,τι ζει και κινείται στη φύση) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια διήμερη εκδήλωση που θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για όσους το επισκεφθούν.
Από τη μια πλευρά, η ανάγκη να προσφέρεις σε κάθε αδέσποτο ζώο ό,τι περισσότερο μπορείς, να γίνεις η φωνή του όταν εκείνο δε μπορεί να μιλήσει.

Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να συνυπάρχεις αρμονικά με το περιβάλλον, να δέχεσαι ότι σου προσφέρει η Φύση και να το εκτιμάς, φροντίζοντας να μην καταστρέψεις τίποτα, αλλά αντιθέτως να το προσέξεις όσο καλύτερα μπορείς.
Προσκοπάκια και αδεσποτάκια μαζί, σας καλούν να έρθετε να γνωρίσετε από κοντά τη δράση των σωματείων και τους ανθρώπους που τα στηρίζουν με προσωπικό κόστος και θυσίες.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις αδέσποτες ψυχές και παράλληλα μάθετε τα πάντα για τον υπέροχο κόσμο του προσκοπισμού, μία επίσης εθελοντική, μη πολιτική παιδαγωγική κίνηση, για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης με έμφαση στην υπαίθρια ζωή.

Guest stars

– Οι λατρεμένες μας «Γάτες Φλοίσβου»
– Το αγαπημένο μας «ΚΑΖ – Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων»
– Το ξεχωριστό «Σωματείο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας»
– Το υπέροχο «ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω»
– Η πάντα μάχιμη «Κιβωτός Μυτιλήνης»

Στο παζάρ θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!