Τον αποκαλούν «το μεγαλύτερο πιτ μπουλ του κόσμου» και όχι άδικα, καθώς ο καλοκάγαθος γίγαντας ζυγίζει 75 ολόκληρα κιλά!

Ο Hulk είναι βέβαια και πανίσχυρος φύλακας, καθώς όπως λέει ο ιδιοκτήτης του «μπορεί να σπάσει το χέρι ενός άντρα σαν οδοντογλυφίδα».

Και τώρα είναι πατέρας 8 αξιολάτρευτων κουταβιών, τα οποία έχουν εκτιμηθεί στα 500.000 δολάρια (συνολικά)! Ναι, μισό εκατομμύριο αξίζουν, καθώς θα περάσουν από τη σχολή εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη και πρώην μποξέρ Marlon Grennan για να γίνουν κι αυτοί ελίτ φρουροί.

Και, ποιος ξέρει, μπορεί ένα από τα παιδιά να μεγαλώσει τόσο που να κλέψει τον τίτλο από τον πατέρα του. «Σε πέντε με εφτά βδομάδες», λέει ο Grennan, «θα τα ξεχωρίσουμε και θα έχουμε μια καλή εκτίμηση για το πόσο μεγάλα θα γίνουν. Αυτή είναι αναμφίβολα μια από τις πιο πολύτιμες γέννες που είχαμε. Αυτά τα κουτάβια μπορούν να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο δολάρια, αναμφίβολα».

Και πιθανότατα δεν έχει άδικο, καθώς τα προηγούμενα παιδιά του Hulk πωλήθηκαν έναντι 30.000 δολαρίων έκαστο, απλώς και μόνο χάρη στον διάσημο μπαμπά τους. Αυτά αναμένεται να πιάσουν πάνω από 55.000 δολάρια το καθένα, καθώς θα περάσουν από ειδική εκπαίδευση…