Το δάσος δίπλα στο νοσοκομείο του Τσαγκάρη ήταν το σημείο συνάντησης του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη με τους εθελοντές, στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικών δράσεων, που πραγματοποιούνται κάθε δεκαπέντε ημέρες στο Δήμο Πεντέλης.

Με μπροστάρη το Δήμαρχο που από νωρίς ξεκίνησε να κόβει τα ξερά χόρτα, ο Αντιδήμαρχος, ο τοπικός Πρόεδρος Μελισσίων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάλληλοι του Δήμου και πολίτες, συνεχίζουν εθελοντικά και αδιάλειπτα τη δράση τους, έχοντας μοναδικό στόχο η πόλη να είναι καθαρή, φιλόξενη και ασφαλής, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι που μια ελάχιστη πηγή θερμότητας στα ξερά χόρτα μπορεί να είναι καταστροφική.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και αδιαφόρησαν για την προσωπική τους ξεκούραση το Σαββατοκύριακο για μια καθαρή και πράσινη πόλη.

Ο Δήμος Πεντέλης ξεκαθαρίζει ότι η πόλη είναι το σπίτι μας, η καθαριότητά της και η πυροσβεστική της θωράκιση είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.

Παράλληλα ο Δήμος ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της εταιρείας «Bristol & Squibb», για τη συμμετοχή τους στον καθαρισμό, οι οποίοι ενθουσιασμένοι «συνεχάρηκαν το Δήμαρχο, που τους δίνει την ευκαιρία να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι…».

Ο Δήμος Πεντέλης συνεχίζει με την 3η εθελοντική δράση, το Σάββατο 9 Ιουνίου στο πάρκο επί της οδού 25ης Μαρτίου, στη Νέα Πεντέλη.