Με την καθημερινότητα σιγά σιγά να βρίσκει και πάλι τους ρυθμούς της ανακαλύπτουμε εκ νέου τα καθιερωμένα στέκια της πόλης που ξεχωρίζουν στις επιλογές του κοινού για τα cocktail τους. Στα συν το γεγονός ότι διαθέτουν εξωτερικούς χώρους για να τηρούμε πάντα τις αποστάσεις, όπως ορίζει η νέα πραγματικότητα.

Ακολουθούν τρία στέκια, λοιπόν, που μας υπενθυμίζουν ότι το καλοκαίρι είναι εδώ και μας κάνουν να το συνειδητοποιήσουμε μέσα από τις φρουτένιες και άκρως δροσιστικές δημιουργίες τους.

Baba Au Rum

Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα cocktail bars στην Αθήνα αλλά και του κόσμου, καθώς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των World’s 50 Best Bars. Το «παιδί» του αξιόλογου bartender Θάνου Προυναρούς έχει στιγματίσει τα βράδια και τα ποτήρια όποιου το έχει επισκεφτεί με ψαγμένα αποστάγματα και βραβευμένες επιλογές.

Το Baba Au Rum διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες συλλογές ρούμι στην Ευρώπη και τους πιο ταλαντούχους mixologists στην μπάρα του. Ο χώρος είναι παρεΐστικος και χαρούμενος, το σέρβις άψογο και η μουσική ευχάριστη. Όσο για τα ποτά… Αρκεί να πείτε τι σας αρέσει γευστικά και όλες σας οι επιθυμίες θα μετατραπούν μαγικά σε κοκτέιλ!

Beauty Killed The Beast

Το Beauty Killed the Beast (Παραμυθίας 14) στεγάζεται σε ένα υπέροχο διατηρητέο κτίριο στην οδό Παραμυθίας και αποτελεί μια ξεχωριστή all day επιλογή. Το interior design υπογράφει η ομάδα Νine Design, η οποία έχει επιμεληθεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μαγαζιά της πόλης.

Στον υπέροχο χώρο του θα δώσετε ραντεβού για καφέ και cocktails, ενώ διαθέτει μενού με διάφορα γευστικά πιάτα, για να συνοδεύσετε τα ποτά σας. Τα βλέμματα τραβάει το γυάλινο πάτωμα του μπαρ, κάτω από το οποίο εκτείνεται ένας ολάνθιστος κήπος.

42 Barstronomy Athens

Ατμοσφαιρικό μπαρ στον πεζόδρομο επί της Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, με φιλόξενη αισθητική και κλασάτο feeling. Ζεστός χώρος με κυρίαρχο στοιχεί το ξύλο, που ξεχωρίζει στις προτάσεις του κέντρου για τα εξαιρετικά cocktails, τα premium αποστάγματα και το αρμονικό «πάντρεμα» ποτού και φαγητού που χαρακτηρίζει άλλωστε και τον όρο «barstronomy».