Για τους θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς των 90s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, 90210», δεν υπήρχε μεγαλύτερο σημείο ενδιαφέροντος, τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν, από το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ των Μπρέντα Γουόλς (Σάνεν Ντόχερτι), του Ντίλαν ΜακΚέι (Λουκ Πέρι) και της Κέλι Τέιλορ (Τζένι Γκαρθ). Ο Ντίλαν και η Μπρέντα ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της εποχής, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που η Μπρέντα πήγε στο Παρίσι και ο φίλος της με την καλύτερή της φίλη άρχισαν να ζουν πίσω στο Μπέβερλι Χιλς το δικό τους ειδύλλιο.

Ένα τρίγωνο που δεν άφησε και πολλές απορίες σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί, καθώς η Σάνεν Ντόχερτι απολύθηκε από την σειρά ήδη από την τρίτη σεζόν, μην αφήνοντας άλλη εναλλακτική στους σεναριογράφους. Έχετε αναρωτηθεί, όμως, ποτέ για ποιο λόγο μία από τις βασικές πρωταγωνίστριες της σειράς διεκόπη από την επιτυχημένη σειρά από τόσο νωρίς;

Η λύση του ερωτικού τριγώνου

Η ερώτηση, λοιπόν, για το ποιο ήταν το καλύτερο ζευγάρι αμφισβητήθηκε έντονα: η Μπρέντα και ο Ντίλαν ή η Κέλι και ο Ντίλαν; Φυσικά, δεν βοήθησε το γεγονός ότι η Μπρέντα και η Κέλι φέρονται να ήταν και οι καλύτερες φίλες. Ωστόσο, δεν άργησε να έρθει η λύση του ερωτικού τριγώνου: η Σάνεν Ντόχερτι απομακρύνθηκε από τη σειρά στο τέλος της 3ης σεζόν. Μια αποχώρηση σοκ για όλους, ακόμη και για την συμπρωταγωνίστριά της Τζένι Γκαρθ.

Δεν είναι μυστικό το γεγονός ότι η Ντόχερτι είχε τη φήμη ότι ήταν από τους δύσκολους συνεργάτες κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, σύμφωνα με όσα αναφέρει το thelist.com. Κάτι, που δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό μέχρι το 2015, όταν η Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) αποκάλυψε σε συνέντευξή της, εξηγώντας πως η ίδια ήταν η αιτία που η Ντόχερτι απολύθηκε.

Σύμφνωνα με την Σπέλινγκ, λοιπόν, η Ντόχερτι και η Τζένι Γκαρθ δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά στα γυρίσματα, κάτι που θεωρείτο για τους συντελεστές της παραγωγής τότε φυσική καθημερινότητα. Στη συνέχεια, η Σπέλινγκ απευθύνθηκε στον πατέρα της, Άαρον Σπέλινγκ -τύγχανε να είναι ο εκτελεστικός παραγωγός και δημιουργός του σόου- ο οποίος και την απέλυσε.

Η Ντόχερτι αργότερα θα παραδεχόταν ότι παρά τα χρήματα και τη φήμη, ήταν δυστυχισμένη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη σειρά.