Οι βροχοπτώσεις του τελευταίου χρόνου έχουν μετατρέψει σε ανθόκηπο την έρημο της περιοχής Μπρόκεν Χιλ στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, κάτι που μπορεί να αποτελεί καλή είδηση για πολλούς αλλά όχι για τους συντελεστές της ταινίας «Mad Max: Fury Road» που επρόκειτο να γυριστεί εκεί.

Στην περιοχή είχαν γυριστεί και οι προηγούμενες τρεις ταινίες του ομογενή Τζορτζ Μίλερ με πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον.

Όμως μετά την παρατεταμένη ανομβρία στη νοτιοανατολική Αυστραλία, τον τελευταίες μήνες βρέχει καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα το Μπρόκεν Χιλ να έχει πρασινίσει και τα γυρίσματα της ταινίας να καθυστερήσουν σημαντικά, ανεβάζοντας υπερβολικά και το κόστος της.

Έτσι η εταιρία Warner Bros αποφάσισε το νέο φιλμ του Mad Max να γυριστεί στη Ναμίμπια της Αφρικής, γεγονός που δυσαρέστησε τους κατοίκους του Μπρόκεν Χιλ, αλλά και όσους ασχολούνται με την αυστραλιανή κινηματογραφική βιομηχανία και περισσότερο από όλους τον σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος υποχρεώθηκε να απολύσει μέρος του προσωπικού που απασχολεί στην εταιρία κινηματογραφικής παραγωγής.

Πάντως έγινε γνωστό ότι ο Τζορτζ Μίλερ θα γυρίσει μια νέα τριλογία με Mad Max.