Βαθιά ικανοποίηση ζουν οι θαυμαστές της σειράς «The Walking Dead» αφού το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα. Η σειρά «The Walking Dead: Dead City» έκανε πρεμιέρα εχθές (25/06) με την πρώτη επίσημη προβολή του στην Ελλάδα να πραγματοποιείται από την COSMOTE TV.

Και κάπως έτσι οι Δευτέρες των θαυμαστών της σειράς αποκτούν και πάλι νόημα.

Spoilers

Το αλλόκοτο δίδυμο Maggie/Negan βρίσκει πλέον τη πρώτη να τον αναζητά. Η σεζόν ξεκινά στην πόλη. Κάτι που είχαμε να δούμε από την πρώτη σεζόν του Walking dead. Εννοείται πως ο Negan έχει χωθεί σε κοινότητα και είναι υπολογίσιμο μέλος.

Η Maggie θα φτάσει λίγο αργότερε ψάχνωντας τον. Όμως δεν είναι η μόνη που τον αναζητά… Από ότι φαίνεται ο Negan είναι καταζητούμενος από τους «Σερίφηδες» μια πόλης που ονομάζεται Νέα Βαβυλώνα. Ναι … φυσικά και σκότωσε κατοίκους της πόλης αυτής και καταζητείται!

Η Maggie αρχικά δεν ξέρουμε γιατί τον ψάχνει όμως σύντομα μαθαίνουμε πως θέλει την βοήθεια του γιατί ένα πρώην μέλος των Saviors έχει απαγάγει τον Χέρσελ. Αφού κάνουν έναν εποικοδομητικό διάλογο Maggie Negan θα ξεκινήσουν για το Μανχάττα. Μια νεκρή πόλη, κυριολεκτικά περπατούν στους δρόμους και πέφτουν από τα κτήρια ζόμπι. Η πόλη υπολογίζεται πως είναι ενάμισι εκατομμυρια κατοίκους… που πλέον είναι όλοι νεκροί. Επίσης παίρνουμε άλλη μια πληροφορία πως η πανδημία ξεκίνησε από εκεί και οι αρχές έριξαν τις γέφυρες προς το Μανχάτταν για να την περιορίσουν στο σημείο.

Παίρνουμε στα τελευταία λεπτά μια γεύση του Κροάτη το πρώην μέλος των Saviors και νέο κακό της πρώτης σεζόν πιθανόν.

Η άποψη του lordoftheseries.gr

Είχα αγωνία να δω το πρώτο επεισόδιο και να ακούσω αυτή την μοναδική φωνή του Negan. Η γεύση που μου άφησε ήταν αυτή όμως της πικρίας. Ήθελα να πάρω λίγες παραπάνω πληροφορίες και λίγο μεγαλύτερο επεισόδιο γενικά σαν πρεμιέρα. Βέβαια σε βάζει αρκετά γρήγορα στο νόημα της σεζόν. Είχε δράση και κυρίως είχε εικόνες που μας έλειψαν. Πόλη… ζόμπι παντού… ξύλο… ανατριχίλα!

Στην χώρα μας η σειρά προβάλλεται 24 ώρες μετά την Αμερική αποκλειστικά στην COSMOTE TV και στο COSMOTE SERIES HD κάθε Δευτέρα στς 22:00