Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από την στιγμή που η πρώτη σεζόν της σειράς «The Wheel of Time» έριξε αυλαία και ολοκληρώθηκε η πρώτη σεζόν του στο Amazon Prime Video. Όλα έδειχναν πως ο Σκοτεινός Εχθρός πραγματικά είχε ηττηθεί σε εκείνη την αποφασιστική αναμέτρηση με τον Ραντ αλ’ Θορ (Τζόσα Στραντόφσκι) και τη Μόρειν Ντάμοντρεντ (Ρόζαμουντ Πάικ), δυστυχώς, το κακό είναι πιο δυνατό από αυτό και ο τροχός συνεχίζει να γυρίζει.

Η ώρα που η σειρά επιστρέφει δύο χρόνια μετά επιστρέφει, έφτασε. Το EW απεκαλύπτει πως το «The Wheel of Time» επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και μπορείς να πάρεις μια γεύση από αυτό που έρχεται με τις πρώτες εικόνες παρακάτω.

Οι ήρωές που ταξίδεψαν τους τηλεθεατές μαζί από το χωριό των Δύο Ποταμών μέχρι το βόρειο βασίλειο της Φαλ Ντάρα στην πρώτη σεζόν, είναι τώρα διασκορπισμένοι και ανεπίσημα εμπλεκόμενοι στις δικές τους ατομικές περιπέτειες όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr.

Υπάρχουν επίσης νέα πρόσωπα που θα γνωρίσουμε στη δεύτερη σεζόν καθώς γνωρίζουμε πως ο Ματ Κάουθον έχει αντικατασταθεί, με τον Ντόναλ Φιν να αναλαμβάνει τον ρόλο από τον Μπάρνι Χάρις. Και όπως είδαμε στο τέλος της πρώτης σεζόν, στρατιώτες της αυτοκρατορίας του Σιάντσαν έχουν φτάσει από την άλλη πλευρά της θάλασσας για να κατακτήσουν την πατροπαράδοτη πατρίδα τους.

Όπως και η πρώτη σεζόν κάλυπτε το «Το Μάτι του Κόσμου», το πρώτο μυθιστόρημα στη σειρά βιβλίων του Ρόμπερτ Τζόρνταν, η δεύτερη σεζόν θα καλύψει κυρίως το επόμενο βιβλίο, «Ο Μεγάλος Κυνηγός» – αλλά μην εκπλαγείτε αν δείτε και στοιχεία από άλλα βιβλία, αφού η σειρά έχει μόνο οκτώ επεισόδια ανά σεζόν.

Δείτε τις φωτογραφίες: