Λίγη ώρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα. Ο ιθύνων νους του σημερινού event, ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης Desmond Child, βραβευμένος με Grammy και προτεινόμενος για βραβεία Emmy μαζί με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην συναυλία, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

O Άλις Κούπερ με την εδώ και 46 χρόνια σύζυγό του, ντυμένοι στα μαύρα, η Ρίτα Γουίλσον με χρυσή τουαλέτα χωρίς τον Τομ Χανκς, ο Ντέσμοντ Τσάιλντ με τους γιους του, οι The Rasmus,ο Kip Winger, ο Chris Willis, ο Andreas Carlsson, η Tabitha Fair, ο Φοίβος, ο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Λεμπέσης ξεναγήθηκαν από τον γενικό διευθυντή του Μουσείου της Ακρόπολης, καθηγητή Νίκο Σταμπολίδη, στους χώρους του Μουσείου.

Υπενθυμίζεται, πως οι καλλιτέχνες βρίσκονται στην Αθήνα για να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στην αποψινή συναυλία «DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON», στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, για την υποστήριξη του #ReuniteParthenon, υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Αθηναίων.

Η συναυλία, Desmond Child Rocks The Parthenon, η οποία φέρει την Καλλιτεχνική υπογραφή του Φοίβου, αποτελεί μια ανιδιοτελή χειρονομία για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα από έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και τους εξαιρετικούς φίλους του.

Οι μεγάλες επιτυχίες του επιτυχημένου μουσικοσυνθέτη, με τραγούδια που έχουν πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, θα ακουστούν ζωντανά στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, σε έναν χώρο «τόσο συμβολικό, όσο και ουσιαστικό για το σκοπό της συναυλίας», όπως τόνισε στο Newsbeast ο Desmond Child.