Έφτασε το καλοκαίρι και ενώ όλοι ψάχνουν αφορμή να ταξιδέψουν σε κάποιο νησί ή παραλιακό χωριό, εσύ θέλεις να αποδράσεις ένα διήμερο στην Αθήνα! Θέλεις να βγεις μια βόλτα στο κέντρο της πόλης, να ανακατευτείς με τους τουρίστες, να φας σε ένα ωραίο μαγαζί και να διασκεδάσεις!

Και ενώ με μια απλή αναζήτηση online μπορείς να βρεις τα πάντα, το θέμα διασκέδασης είναι κάπως πιο περίπλοκο. Γιατί, πιθανότατα, θέλεις να πας κάπου που να έχει κόσμο, τέλεια ενέργεια, όλους τους καλλιτέχνες μαζεμένους σε ένα stage και όλα τα δημοφιλή πρόσωπα που παρακολουθείς στα social να περνούν κυριολεκτικά από δίπλα σου!

DCIM\100MEDIA\DJI_0048.JPG

Σταμάτα να ψάχνεις γιατί σου έχουμε την τέλεια ιδέα! Επισκέψου την Αθήνα το Σάββατο 25 Ιουνίου και πήγαινε στο Colourday Festival! Πρόκειται για το μεγαλύτερο ελληνικό φεστιβάλ, στο οποίο παίζεις πετώντας χρώματα είτε στους φίλους σου είτε στις πολύ εντυπωσιακές ομαδικές ρίψεις, χορεύεις και τραγουδάς τα μεγαλύτερα summer hits, βλέπεις live τους κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες, συναντάς άπειρους special guests και συμμετέχεις δωρεάν σε activations που σε γεμίζουν δώρα! Κι ακόμα, απολαμβάνεις φαντασμαγορικά χορευτικά shows και μαγεύεσαι από τα πιο σκαλωτικά special εφέ.

Για περισσότερες πληροφορίες, απλά μπες στο www.colourdayfestival.com ή στο Instagram της διοργάνωσης.