Η Lady Gaga αποκάλυψε πως οι δημιουργοί του House of Gucci, της ταινίας όπου υποδύεται Πατρίτσα Ρετζάνι, ηθική αυτουργό της δολοφονίας του συζύγου της, Μαουρίτσο Γκούτσι, άφησαν εκτός μια σεξουαλική σκηνή με την Σάλμα Χάγιεκ, που παίζει το ρόλο της Τζουζεπίνα «Πίνα» Αουριέμα, φίλης και επίσης… δολοπλόκου.

Μιλώντας πρόσφατα σε πάνελ στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι ηθοποιοί απάντησαν σε ερωτήσεις που τους έγιναν στο πλαίσιο της προωθητικής καμπάνιας του House of Gucci, η σούπερ σταρ της μουσικής έριξε τη… βόμβα. «Υπάρχει μια ολόκληρη πλευρά του φιλμ που δεν έχετε δει», τόνισε η 35χρονη και συνέχισε: «με την Πίνα κι εμένα ν’ αναπτύσσουμε μια σεξουαλική σχέση».

«Θυμάμαι πως ήμουν στο σετ με τη Σάλμα και σκέφτηκα, “Οπότε αφού ο Μαουρίτσο πεθαίνει, ίσως η σχέση τους να γίνεται καυτή”». Η 55χρονη Χάγεκ που επίσης ήταν παρούσα στο πάνελ, απάντησε: «Νομίζετε πως κάνει πλάκα;». Η Lady Gaga αναγνώρισε την αξία του σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ «που μας άφησε να εξερευνήσουμε αυτή την πτυχή».

Μπορεί, δε, οι σκηνές να μην μπήκαν στην ταινία, αλλά η Lady Gaga άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δουν το φως της δημοσιότητας όταν βγει το director’s cut του φιλμ. Μέχρι τότε (spoiler alert) η πιο «καυτή» σκηνή της Lady Gaga με την Σάλμα Χάγεκ είναι το λασπόλουτρο που κάνουν στη διάρκεια της ταινίας.

Ποιος ξέρει αν μ’ αυτή τη σκηνή το House of Gucci θα ανεβαίνε στην εκτίμηση του κοινού μιας και για την ώρα δεν έχει λάβει πολύ καλές κριτικές. Από την άλλη, βέβαια, τα πήγε πολύ καλά στις υποψηφιότητές των SAG Awards, λαμβάνοντας συνολικά τρεις και μια από αυτές ήταν για την Lady Gaga και την παρουσίαση της Πατρίτσα Ρετζάνι. Τα SAG Awards παραδοσιακά θεωρούνται προπομπός για το τί θα συμβεί στα βραβεία Όσκαρ.