Ο κόσμος του «Mad Max» συνάντησε αυτόν της μόδας και της μουσικής σε ένα ακόμη εντυπωσιακό Madwalk. Το καθιερωμένο πια music και fashion show της χρονιάς φιλοξενήθηκε στο Κτίριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και το «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» μετέδωσε την τρέλα του σε ερμηνευτές, fashion designers, μοντέλα, bloggers, VIPS και όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Madwalk, μια κινηματογραφική ταινία ήταν εκεί για να μεταφέρει τη μαγεία της έβδομης τέχνης στην πασαρέλα, παντρεύοντας μοναδικά το σινεμά, τη μόδα και τη μουσική.

Εμπνευσμένοι από τον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο του «Mad Max» και του ιδιοφυή δημιουργού του, Τζορτζ Μίλερ, το fashion label Underground παρουσίασε ένα catwalk show βασισμένο στη γυναίκα-πολεμίστρια, που στην ταινία εκπροσωπείται μοναδικά από την Σαρλίζ Θερόν.

To art direction του show έγινε από την Κατερίνα Γκούμα, head designer και co-owner του label Underground και τον Απόστολο Μητρόπουλο. Ένα ανδρικό look εμφανίστηκε ως tribute στον κεντρικό ήρωα της ταινίας και του franchise, που στην ταινία τον υποδύεται ο Τομ Χάρντι.

Και όχι μόνο! Η Θωμαή Απέργη συνόδευσε τα μοντέλα των Underground στη σκηνή του Madwalk, ερμηνεύοντας το κλασικό κομμάτι της Tina Turner, «We Don’t Need Another Hero», από την τρίτη ταινία του franchise, «Mad Max: Beyond Thunderdome». Η Θωμαή Απέργη τραγούδησε με ένα φόρεμα Apostolos Mitropoulos for Underground, σχεδιασμένο ειδικά για την performance της.

Το 5ο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project θα προβληθεί τηλεοπτικά για πρώτη φορά από το κανάλι του Alpha, την Τρίτη, 12 Μαΐου, στις 22.30.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο…

Λίγα λόγια για την ταινία

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη μας γνωριμία με τον κινηματογραφικό θρύλο που ακούει στο όνομα Mad Max, ο ιδιοφυής σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ ετοιμάζεται να μας διηγηθεί το νέο κεφάλαιο της μετα-αποκαλυπτικής ιστορίας που ενέπνευσε κινηματογραφιστές και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» του Τζορτζ Μίλερ, με τον Τομ Χάρντι στον ομώνυμο ρόλο και την Σαρλίζ Θέρον, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες στις 14 Μαΐου, σε 2D και 3D, από την Tanweer.

Η ταινία μας μεταφέρει σε έναν μετά-αποκαλυπτικό κόσμο, όπου συμμορίες μάχονται για τον έλεγχο των περιορισμένων υδάτινων πόρων και των καυσίμων. Ο Μαξ Ροκατάνσκι (Τομ Χάρντι) θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με την Αυτοκράτειρα Φιουριόσα (Σαρλίζ Θερόν), που δραπετεύει με την συμμορία της, με προορισμό την Άγονη Γη. Η ταινία σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σκηνοθέτη Τζορτζ Μίλερ σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας.

Ο Αυστραλός, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστής σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία του franchise, με τίτλο Mad Max το 1979, όπως και τα δυο σίκουελ, Mad Max 2: The Road Warrior (1981) και Mad Max: Beyond Thunderdome (1985).