Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να ξεκινήσετε την Κυριακή σας με ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch. Στα στέκια που ακολουθούν οι γευστικές προτάσεις βάζουν σε πειρασμό, επιβεβαιώνοντας και με το παραπάνω ότι η Κυριακή είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας.

Check Me

Από τα στέκια στην Κηφισιά που αποτελεί πάντα ιδανική επιλογή για μια γευστική, κυριακάτικη, και όχι μόνο, έξοδο για brunch. Το ιδιαίτερο άρωμα του καφέ στο Check Me προδιαθέτει για την καταπληκτική εμπειρία που έπεται. Το μενού είναι γεμάτο με προσεγμένες προτάσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα, για να ξεκινήσετε με τον πιο πλούσιο, απολαυστικό και γευστικό τρόπο την πιο όμορφη ημέρα της εβδομάδας. Pancake βρώμης με αυγά ποσέ και σος hollandaise, στραπατσάδα με φέτα, ντομάτα και κρουτόν, pancakes με ξηρούς καρπούς και νουτέλα είναι μόνο κάποιες από τις προτάσεις του brunch menu που σίγουρα θα σας βάλουν σε πειρασμό.

Barreldier

barreldier

Αν και οι περισσότεροι το έχουν συνδυάσει με τα νυχτοπερπατήματά τους στο κέντρο της πόλης -καθόλου τυχαίο άλλωστε καθώς διαθέτει μία από τις πιο δυνατές μπάρες στην Αθήνα– στο Barreldier, στη στοά Μπολάνη επί της Βουλής θα δοκιμάσετε, επίσης, πλούσιες και γευστικές προτάσεις σε brunch, και μάλιστα σε καθημερινή βάση. Πεϊνιρλί με ολόκληρο αβγό, scrambled eggs με κρουασάν, pancakes αλμυρά και γλυκά στις προτάσεις που θα σας δελεάσουν.

Monsieur Cannibale

monsieur Cannibale

Από τα πιο θεατράλε στέκια στο Παγκράτι (Βρυαξίδος 24), που κέρδισε το στοίχημα τόσο για τον πρωτότυπο χώρο του, όσο και για τις γευστικές προτάσεις του καταλόγου του. Το Monsieur Cannibale είναι ένα κομψό, μοντέρνο all day bar brasserie σε μια όμορφη πλατεία του Παγκρατίου, που ενδείκνυται για Κυριακάτικο brunch με την παρέα. Στα συν και τα εμπνευσμένα signature cocktails που συνδυάζουν ιδανικά το brunch.

Hill Athens

hill athens

Σε μία υπέροχη τοποθεσία με θέα που στην κυριολεξία κόβει την ανάσα, το Hill Athens, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, με φυσικό φόντο την Ακρόπολη, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του κέντρου και του brunch. Το brunch menu του είναι βγαλμένο από την Ελληνική παράδοση με γεύσεις που σίγουρα θα σας συγκινήσουν, ενώ μια πληθώρα επιλογών σε πιάτα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.