Η μεξικάνικη εφηβική σειρά του Netflix ‘Control Z’ επέστρεψε για 2η σεζόν μέσα στο καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν πέρασε λίγο αδιάφορη στο κοινό καθώς δεν συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Ακολουθεί η σύνοψη της σεζόν από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

Αρχικά η ιστορία της σεζόν ακολουθεί τα γεγονότα της 1ης με το σχολείο και τους μαθητές να είναι σε αναταραχή μετά την δολοφονία του Luis. Με τον Gerry ακόμα να είναι καταζητούμενος, στο σχολείο ξανά χτυπά ένας νέος “Control Z” πιο επικίνδυνος και αναζητά εκδίκηση από όλους για όσα έχουν συμβεί απειλώντας ακόμα και ζωές. Η Sophia με τους δύο βοηθούς της Javier και Raul θα προσπαθήσουν να βρουν ποιος είναι ο εκδικητής και να αποτρέψουν τις κινήσεις του πριν συμβούν.

Κάτι που μας απασχολεί στην 2η σεζόν είναι η επανένταξη του Raul στην σχολική κοινότητα κάτι που δεν είναι εύκολο μετά απο όσα έγιναν στην 1η σεζόν. Ο Raul όμως βρίσκει τον τρόπο του. Στο μεταξύ προκύπτουν και κάποια ερωτικά τρίγωνα αλλά και ειδύλλια έτσι για να δημιουργήσουμε μερικές ακόμα αχρείαστες εντάσεις.Η γενική ιστορία της σεζόν αυτή είναι απλά οι σεναριογράφοι βρίσκουν τον τρόπο τους να το τραβάνε και να προσθέτουν υπό ιστορίες στην πλοκή προκειμένου να καλύψουν τηλεοπτικό χρόνο.

Η 2η σεζόν του Control Z είναι χαοτική με την κακία έννοια και σε κάνει να καταλαβαίνεις πόσο αδιάφορη σειρά ήταν εξαρχής. Ξεκινώντας την σίγουρα δεν θα θυμάστε λεπτομέρειες από την 1η σεζόν και τα προβλήματα των χαρακτήρων της σειράς. Ίσως χρειαστεί λοιπόν μια ανανέωση στα επεισόδια της 1ης σεζόν προκειμένου να μπείτε λίγο στο κλίμα.