Το πρώτο Swing Thing είναι γεγονός και μας περιμένει στο Fuzz, χαρίζοντας μία βραδιά γεμάτη από τη μουσική των big bands του μεσοπολέμου, την ατμόσφαιρα του Savoy ballroom του Harlem και το αξεπέραστο στιλ των Swing Kids!
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την κορυφαία swing μπάντα στον κόσμο που γράφει ιστορία με τις live εμφανίσεις της, τους Royal Crown Revue (RCR), και που σε μεγάλο βαθμό είναι υπεύθυνη για την αναβίωση του swing στη δεκαετία του 1990.

Οι New York Times μιλούν για μία μπάντα που περιοδεύει συνεχώς και «ακτινοβολεί επαγγελματισμό» ενώ το περιοδικό People παρατηρεί ότι «το παίξιμό τους έχει έναν μεταδοτικό ενθουσιασμό που προσβάλει όλο το ακροατήριο».
Το πρώτο Swing Thing ανοίγει τις πύλες του και για δύο από τις γνωστότερες ελληνικές swing μπάντες, τους HiRollers και τους Penny & the Swinging Cats.

Το swing δεν ακούγεται μόνο. Χορεύεται. Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί απλώς… δεν μπορείς να μη χορέψεις! Έτσι από το Swing Thing I δεν θα μπορούσαν να λείπουν τρεις από τις σημαντικότερες ομάδες χορού swing, η Athens Lindy Hop, η Athens Swing Riots και η Athens Swing Cats που διδάσκουν το χορό αυτό στην αυθεντική του μορφή.
The Swing Thing I. Γιατί ως γνωστόν it don’t mean a thing, if it ain’t got that swing.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
20.00: Athens Lindy Hop – Athens Swing Riots – Athens Swing Cats dance performance
21.30: HiRollers
21.55: Penny & the Swinging Cats
22.30: Royal Crown Revue
Dj set: Athens Lindy Hop, στην έναρξη και ανάμεσα στις εμφανίσεις των συγκροτημάτων

Fuzz, Πατριάρχου Ιωακείμ 1(Πειραιώς και Χαμοστέρνας), Ταύρος

Εισιτήριο: 35€