Με αφορμή τον τελικό του Euro μεταξύ Αγγλίας και Ιταλίας, το Lordoftheseries.gr προτείνει μερικές σειρές σχετικές με τον χώρο του ποδοσφαίρου, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε εάν είστε λάτρεις του αθλήματος:

The English Game (2020)

To The English Game είναι ένα ιστορικό δράμα το οποίο εξερευνά την ιστορία του ποδοσφαίρου στην Αγγλία του 1870, τότε που το ποδόσφαιρο θεωρούνταν άθλημα των ανωτέρων τάξεων. Δημιουργός της σειράς είναι ο Julian Fellowes, o οποίος δημιούργησε και την γνωστή σε όλους μας σειρά, Downton Abbey. H σειρά αποτελείται από μόλις 6 επεισόδια και είναι διαθέσιμη στο Netflix.

  1. Ted Lasso (2020-)

Μία από τις πιο απολαυστικές κωμωδίες της χρονιάς που μας πέρασε ήταν το Ted Lasso, μία σειρά της Apple TV+. Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Αμερικανό ερασιτέχνη προπονητή Ted Lasso, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι μία αγγλικής ομάδας στην Premier League, AFC Richmond. O Jason Sudeikis είναι απολαυστικός στον ρόλο του Ted και σίγουρα αν σας αρέσουν οι κωμωδίες, είναι μία σειρά που αξίζει να τσεκάρετε. Η 1η σεζόν έχει 10 επεισόδια, με την 2η να κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου.

  1. First team Juventus (2018)

Εάν είστε λάτρεις των ντοκιμαντέρ αλλά και του ιταλικού ποδοσφαίρου σας προτείνουμε την μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ, First Team Juventus. Όπως υποδεικνύει και ο τίτλος, το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ιταλικού ποδοσφαίρου, την Juventus και πιο συγκεκριμένα ακολουθούμε την ομάδα κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-2018. Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από 6 επεισόδια τα οποία είναι διαθέσιμα στο Netflix.

4. All or Nothing: Manchester City (2020)

Αν πάλι ψάχνετε ένα ακόμη ντοκιμαντέρ αλλά σχετικό με ομάδες της αγγλικής Premier League, τότε θα μπορούσατε να δείτε το All or Nothing: Manchester City. Η σειρά αποτελεί μέρος του All or Nothing, μία σειρά ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται σε διάφορα αθλήματα και ομάδες. Το All or Nothing: Manchester City αποτελείται από 8 επεισόδια τα οποία ακολουθούν την γνωστή ομάδα της Αγγλίας κατά την διάρκεια της σεζόν 2017-2018, όπου η City κέρδισε 2 τρόπαια. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο Prime Video.

5. Club de Cuervos (2015-2019)

Μία μεξικάνικη κωμική-δραματική σειρά του Netflix, η οποία ακολουθεί την ποδοσφαιρική ομάδα, Cuervos FC, η οποία περνάει μία κρίση ηγεσίας ύστερα από τον θάνατο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Salvador Iglesias Sr. Στο επίκεντρο θα βρεθούν τα δύο του παιδιά, o Chava και η Isabel, οι οποίοι πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Η σειρά αποτελείται από 4 σεζόν και συνολικά 45 επεισόδια.