Κινούμενα σχέδια που προορίζονται αποκλειστικά για ενήλικες δεν είναι δα καινούρια ιστορία, έχουμε πάντα το BoJack Horseman να δείχνει τον δρόμο.

Μόνο που λίγα πράγματα θα μπορούσαν να σταθούν δίπλα στο εκρηκτικό Big Mouth, το οποίο έχει και το απόλυτο σκορ του 99% στο Rotten Tomatoes ως η καλύτερη σειρά του Netflix όλων των εποχών…

Big Mouth: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την 5η και 6η σεζόν του ανατρεπτικού animation

Η λατρεμένη σειρά πήρε ήδη από το καλοκαίρι του 2019 το πράσινο φως για τέταρτη, πέμπτη και έκτη σεζόν. Ανανέωση τριών κύκλων είναι κάτι πολύ σπάνιο για το Netflix!

Όλοι θέλουν όμως να ξαναθυμηθούν πώς είναι η εφηβική ηλικία και οι μάχες με τις ορμόνες, τα δύο συστατικά που κάνουν αχτύπητο το πολυβραβευμένο Big Mouth.

Η τέταρτη σεζόν κατέφτασε τον Δεκέμβριο του 2020. Σε τι στάδιο βρίσκονται λοιπόν οι επόμενοι κύκλοι και πότε τους περιμένουμε;

Η πέμπτη σεζόν της δημοφιλέστατης σειράς είναι σήμερα σε στάδιο παραγωγής. Πότε θα κυκλοφορήσει όμως, παραμένει για την ώρα μυστήριο.

Η πρώτη σεζόν κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017, η δεύτερη τον Οκτώβριο του 2018, η τρίτη τον Οκτώβριο του 2019 και η τέταρτη τον Δεκέμβριο του 2020. Λογικά λοιπόν θα περιμέναμε τον πέμπτο κύκλο κατά τα τέλη του 2021, ενδέχεται όμως να έχει καθυστερήσει και αυτή η παραγωγή λόγω πανδημίας.

Κι έτσι ίσως δούμε τα νέα επεισόδια της πέμπτης σεζόν στις αρχές του 2022. Αν κυκλοφορήσει όμως στα τέλη του 2021, όπως προβλέπεται, τότε ο έκτος κύκλος θα έρθει πιθανότατα στο Netflix στα τέλη του 2022.

Σημασία έχει πως θα δούμε άλλους δύο κύκλους του ξεκαρδιστικού animation, κι έτσι κάθε αναμονή αξίζει…