Το Never Have I Ever (Εγώ Ποτέ) επιστρέφει στο Netflix τον Ιούλιο του 2021 και αυτά μόνο καλά νέα μπορούν να είναι για όποιον αγαπά τις αστείες σειρές με κοινωνικό πρόσημο.

Τι ξέρουμε όμως για τη δεύτερη σεζόν της σειράς που αγαπήθηκε παντού στον κόσμο;

Never Have I Ever: Ξεκινά τον Ιούλιο ο δεύτερος κύκλος

Η κωμική σειρά ενηλικίωσης των Μίντι Κέιλινγκ και Λανγκ Φίσερ είναι μια βιτριολική κωμωδία που μας μιλά για μια Ινδοαμερικανή που θέλει να γίνει δημοφιλής, είναι όμως σαν να έχει όλους τους ανθρώπους της ζωής της απέναντι.

Η σειρά βασίζεται μάλιστα στις πραγματικές εμπειρίες που έζησε η Κέιλινγκ ως μετανάστρια στις ΗΠΑ. Την παίζει η αποκάλυψη Μεϊτρεΐ Ραμακρίσναν (Ντέβι), η οποία κάνει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και αποσπά διθυραμβικές κριτικές.

Η σειρά ανανεώθηκε επισήμως τον Ιούλιο του 2020 και τώρα, έναν χρόνο αργότερα, επιστρέφει στον θρόνο της, ως μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές του Netflix.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του Never Have I Ever ανακοινώθηκε επισήμως και είναι στις 15 Ιουλίου 2021, ημέρα Πέμπτη.

Ο δεύτερος κύκλος θα φέρει νέα πρόσωπα στη σειρά και πολλές εκπλήξεις, με τις περισσότερες να τις έχει υπαινιχθεί ήδη ο πρώτος κύκλος.