Για το νέο καλλιτεχνικό του εγχείρημα, δια χειρός Φοίβου,  μίλησε ο Σάκης Ρουβάς στη διάρκεια της παρουσίασης του νέου του άλμπουμ και εξέφρασε την άποψη πως νιώθει πιο ώριμος από κάθε άλλη φορά!

«Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι με τον Φοίβο μουσικά. Είχαμε κάνει, άλλωστε, πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία με το προηγούμενο άλμπουμ μας. Είχαμε πολύ ωραίες συνεργασίες σε εκείνο το άλμπουμ και πολύ όμορφα τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο. Ο Φοίβος είναι στα καλύτερά του. Χάρηκα πολύ σε αυτή την συγκυρία αποφάσισε να μου στείλει αυτό το τραγούδι. Και έτσι συναντηθήκαμε ξανά και είμαστε εδώ μετά την ολοκλήρωση αυτού του άλμπουμ» είπε ο Σάκης Ρουβάς και πρόσθεσε:

«Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή πλέον παίρνει άλλες διαστάσεις για μένα, έχει άλλο νόημα, την ζω πολύ πιο έντονα και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ. Ο χρόνος είναι μια χαρά, τον αγαπάμε και μας κάνει καλύτερους».

Τέλος, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή εάν θα συνεργαστεί τον προσεχή χειμώνα με τον Τριαντάφυλλο, εκείνος αντέδρασε με έναν… χαμογελαστό τρόπο! «Πρώτη φορά το ακούω! Που ακούγεται ακριβώς; Όχι, όχι… Πρώτη φορά το ακούω… Δεν έχω συζητήσει τίποτα για τον χειμώνα, παιδιά, απολύτως καμία συζήτηση δεν έχω κάνει», είπε.