H τηλεοπτική επιστροφή του Benedict Cumberbatch είναι γεγονός. Όπως αναφέρει το Lordoftheseries.gr, ο Βρετανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι σειρά, που θα βασίζεται στην ταινία θρίλερ του 1935, The 39 Steps.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η Ananoymous Content, εταιρεία παραγωγής σειρών και ταινιών όπως του True Detective, Mr. Robot και The Revenant.

Η ταινία του 1935, που βασίστηκε με τη σειρά της στην ομώνυμη νουβέλα του John Buchan, σκηνοθετήθηκε από τον Alfred Hitchcock και ακολουθούσε έναν άντρα, που προσπαθεί να βοηθήσει μία κατάσκοπο αλλά βρίσκει τον εαυτό του σύντομα κυνηγημένο.

Το σενάριο θα προσαρμόσει ο Mark L. Smith, που έχει γράψει το σενάριο του The Revenant και ο Edward Berger (Patrick Melrose) θα σκηνοθετήσει τα επεισόδια. Η εταιρεία παραγωγής της σειράς αναμένεται να βγάλει στην αγορά τη σειρά για τα δίκτυο και τις streaming πλατφόρμες.

Να θυμίσουμε πως ο Cumberbatch στη μικρή οθόνη έχει πρωταγωνιστήσει στο Sherlock και στο Patrick Melrose και τελευταία συμμετείχε στο Good Omens.