Η νέα ανθολογική σειρά της Amazon, με όνομα “Solos“, θα έχει ένα σπουδαίο cast.

Όπως μας ενημερώνει το Lordofthederies.gr αυτό θα αποτελείται από τους μύθους της υποκριτικής Morgan Freeman και Helen Mirren, ενώ δίπλα τους θα βρεθούν οι Anne Hathaway (The Intern), Uzo Aduba (Orange Is the New Black), Nicole Beharie (Shame), Anthony Mackie (Black Mirror), Dan Stevens (Beauty and the Beast) και Constance Wu (Crazy Rich Asians).

Για τον Freeman τι να πούμε; Πως έχει βραβευτεί με Όσκαρ για την ερμηνεία του Million Dollar Baby και έχει προταθεί για άλλα τέσσερα; Από την άλλη, η εμβληματική Mirren είναι επίσης Οσκαρική για την ερμηνεία της στο The Queen ενώ έχει προταθεί για άλλα τρία.

Το Solos, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα φέτος, θα αποτελείται από επτά επεισόδια, τα οποία περιγράφονται ως “μια εξερεύνηση της βαθύτερης σημασίας της ανθρώπινης σύνδεσης, μέσα από την οπτική διαφορετικών προσωπικοτήτων. Θα ειπωθούν διαφορετικές ιστορίες, από διαφορετική χρονική στιγμή και θα παρουσιάσουν το πως όλοι συνδεόμαστε, ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές μας, μέσω της ανθρώπινης εμπειρίας.”

Ο David Weil (Hunters) θα έχει χρέη showrunner ενώ θα καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα. Μαζί του, σκηνοθετικά χρέη θα έχουν οι Sam Taylor-Johnson (Fifty Shades of Grey), Zach Braff (Scrubs) και Tiffany Johnson (Boomerang).