Φέτος, ευχόμαστε ο Άγιος Βασίλης να μας φέρει τα πιο φωτεινά δώρα, αυτά που θα γεμίσουν τις καρδιές μας ευτυχία. Τα δώρα που θα μας ταξιδέψουν «νοητά» στα αγαπημένα μας μέρη και θα μας θυμίσουν πως όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να το θέλουμε!

Η χρονιά που πέρασε μας έδειξε μια άλλη πραγματικότητα και μας έδωσε τη δυνατότητα να «απογράψουμε» αυτά που έχουμε και να καταλάβουμε πόσο σπουδαία είναι!

Με την προσμονή να ξαναδούμε τους αγαπημένους μας και να πιούμε μαζί τους ένα ποτήρι κρασί, τα Cellier δημιούργησαν για εμάς τη νέα συλλογή δώρων Cellier 2021.

Γιατί με ένα δώρο Cellier φέρνουμε πιο κοντά αυτούς που αγαπάμε, όσο κι αν μας χωρίζουν οι αποστάσεις.

Στα Cellier μπορείτε να επιλέξετε κάποια από τις προτάσεις δώρων που έχει ετοιμάσει η έμπειρη ομάδα τους ή να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική σύνθεση. Περιηγηθείτε στο Cellier eshop, ανακαλύψτε 129 γιορτινές συνθέσεις δώρων, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία κρασιών, αποσταγμάτων, είδη delicatessen, αξεσουάρ κρασιού… και το δώρο σας είναι έτοιμο προς αποστολή για να χαρίσει στιγμές απόλαυσης στους αγαπημένους σας!

Τα Cellier, ακολουθώντας όλες τις σχετικές οδηγίες, παραμένουν ανοιχτά κάθε μέρα και βεβαίως λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή δώρων σε ένα από τα καταστήματά Cellier (Κηφισιά, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού) ή στο eshop και στείλτε με απόλυτη ασφάλεια την αγάπη σας, την ευγνωμοσύνη και την αισιοδοξία σας στους δικούς σας ανθρώπους, με την ευχή το 2021 να είναι μια καλύτερη χρονιά!

Εις υγείαν!

Ακολουθήστε τα Cellier στα social media

facebook

instagram