Ελίτ πελατεία, χοροί εκατομμυρίων και το αιώνιο κυνήγι του χρήματος, αυτά μας φέρνει και σε γερές μάλιστα δόσεις το νέο κτηματομεσιτικό ριάλιτι του Netflix.

Διαθέσιμο από 26 Αυγούστου, το «Πωλείται δίπλα στο Κύμα» (Million Dollar Beach House) φέρνει το «Πωλείται στο Χόλιγουντ» (Selling Sunset) κάπου ακόμα ακριβότερα, στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης!

Πέντε νέοι και διψασμένοι για αναγνώριση και παραδάκι μεσίτες προσπαθούν να κλείσουν συμφωνίες που θα τους κάνουν πλούσιους από τη μια μέρα στην άλλη.

Τα υπερπολυτελή ακίνητα των Χάμπτονς αξίζουν εξάλλου δεκάδες εκατομμύρια και η προμήθεια εδώ είναι τουλάχιστον πλουσιοπάροχη.

Όσοι στενοχωρήθηκαν για το φινάλε του τρίτου κύκλου του «Πωλείται στο Χόλιγουντ» έχουν τώρα κάτι εξίσου δυνατό για παρηγοριά.

Είναι ξανά ένα ριάλιτι για το κυνήγι του χρήματος, που μας φέρνει σε επαφή με αδιανόητες επαύλεις και εξίσου πολύ δράμα.

Τα υπερπολυτελή Χάμπτονς στο Λονγκ Άιλαντ δεν είναι απλώς μια συστάδα οικισμών αποκλειστικά για την πλουτοκρατία των ΗΠΑ, αλλά το ίδιο το σύμβολο του πλούτου.

Μια βίλα εκεί εξασφαλίζει αναγνώριση από το μεγάλο κεφάλαιο. Αλλά και γείτονες γνωστά και τρανά ονόματα του αμερικανικού επιχειρείν.

Και με 2.500 μεσίτες να δραστηριοποιούνται στη luxury αυτή αγορά, ο ανταγωνισμός είναι το λιγότερο λυσσαλέος.

Μέσα σε όλα, οι προσωπικές και επαγγελματικές ζωές των μεσιτών της ιστορίας μας να ρίχνουν άφθονο αλατοπίπερο σε ένα πιάτο που είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικό στη γεύση.