«Ο Σπένσερ, πρώην μπάτσος και κατάδικος, συνεργάζεται με τον επίδοξο μποξέρ Χοκ για να ξεσκεπάσει μια μοχθηρή συνωμοσία γύρω από τον θάνατο δύο αστυνομικών της Βοστόνης».

Έτσι προλογίζει το Netflix την πολλά υποσχόμενη νέα δουλειά του Μαρκ Γουόλμπεργκ, στο γνωστό υβρίδιο δράσης και κωμωδίας που υπηρετεί.

«Σπένσερ: Εμπιστευτικό» τη λένε και φέρνει τον προσφάτως αποφυλακισμένο αστυνομικό Σπένσερ στα άδυτα του υποκόσμου της αμερικανικής μεγαλούπολης.

Είναι μάλιστα η πέμπτη (μέσα σε 7 χρόνια) συνεργασία του Μαρκ Γουόλμπεργκ με τον σκηνοθέτη Πίτερ Μπεργκ, αυτά τα δυο κολλητάρια που μας έχουν χαρίσει φοβερές περιπέτειες είδους τα τελευταία χρόνια (όπως τα «Ο μόνος επιζών» και «Η μέρα των ηρώων»).

Η ταινία παρουσιάζει ξανά έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα, από αυτούς που αγαπούσε άλλοτε το Χόλιγουντ, όταν γεννούσε πολύ καλές ταινίες δράσης δηλαδή.

Τώρα δεν είναι αληθινή ιστορία, αλλά πατά πάνω σε μυθιστόρημα (του Ας Άτκινς) για έναν ταραχοποιό αστυνομικό που βγαίνει μόλις από τη «στενή» για να μάθει πως οι παλιοί του συνεργάτες έχουν δολοφονηθεί.

Τον αστυνομικό πλαισιώνουν ένας μαχητής του MMA (Γουίνστον Ντιουκ) και η αθυρόστομη πρώην σύζυγός του (Ιλάιζα Σλέσινγκερ), αλλά και ένας προπονητής πυγμαχίας (Άλαν Άρκιν).

Το νέο action comedy του ανεπανάληπτου διδύμου έχει τη σφραγίδα του Netflix και είναι διαθέσιμο από τις 6 Μαρτίου…